I Concurso Nacional de Escultura Calp 2024
L'agenda cultural de Calp
Pròxims esdeveniments musicals
Música
Pròximes projeccions de cinema
Cinema
Pròximes exposicions
Exposicions

Auditori

Sala equipada per a la realització d'activitats artístiques, culturals i socials.

 

Situació


Adreça: Avda. de Masnou 1 | 03710 Calp (Alicante)

Coordenades: 38°38'34"N   0°2'37"E

Veure Auditori en un mapa més gran

 

Horari d'Oficina


De dilluns a divendres de 8:30h. a 14:00h.

Telèfon: (+34) 965 839 123

E-mail de contacte: cultura@ajcalp.es

 

Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública


Xarxa Espanyola de Teatres

L'Auditori de Calp és un espai associat a la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública

La Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública és una associació cultural sense ànim de lucre constituïda al febrer de l'any 2000, en conveni de Col·laboració amb l'INAEM (Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música), Ministeri d'Educació Cultura i Esports.

Actualment La Xarxa Espanyola de Teatres compta amb 131 associats. Es tracta d'espais d'exhibició d'arts escèniques de titularitat pública de tot el territori nacional. Dins d'aquesta xifra s'inclouen els principals teatres i auditoris del país. A més de 14 xarxes i circuits d'arts escèniques de les comunitats autònomes i provincials que al seu torn aglutinen els seus espais dependents. Pel que La Xarxa reuneix més de 450 espais d'exhibició públics.

www.redescena.net

 

Horari de taquilla i venda d'entrades


Información general

Els dies de funció, la taquilla romandrà oberta des d'1 hora i mitja abans de la representació, podent recollir o comprar les entrades fins a l'hora de començament d'aquesta.
Així mateix en la informació detallada de cada activitat d'aquesta pàgina web existeix un enllaç individual de venda d'entrades per a la seua adquisició.
Per a més informació sobre els horaris dels diferents esdeveniments: infocultura@ajcalp.es  , Telèfon : (+34) 965 839 123
Les portes de l'auditori s'obriran al públic 30 minuts abans del començament de la representació.
Una vegada començada la representació no es permet l'accés a la sala , excepte en els descansos o intermedi.

 

Accés de menors a la sala:

En tots els casos els menors d'edat han d'estar acompanyats d'un adult i disposar de la seua localitat per a accedir a la sala. Per Normativa d'Evacuació , cada localitat es correspon amb una butaca i un assistent , amb independència de la seua edat.

 

Canales de venda

CONSULTAR A LA CASA DE CULTURA L'HORARI DE VENDA D'ENTRADES O RECOLLIDA D'INVITACIONS EN TAQUILLA EN CADA ESDEVENIMENT.

EN ALGUNS CASOS L'ESPECTACLE POT ESTAR ORGANITZAT PER UNA INSTITUCIÓ O ASSOCIACIÓ EXTERNA, PER LA QUAL COSA LI PREGUEM que CONSULTE SI EXISTEIXEN ALTRES PUNTS DE VENDA D'ENTRADES EN L'AGENDA CULTURAL O EN L'AGENDA WEB: CULTURA.CALP.ES

INSTANTICKET

Web: https://www.instanticket.es

TICKETEA

Web: https://www.ticketea.com

 

Accessibilitat


L'AUDITORI DISPOSA DE 6 ESPAIS RESERVATS PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT A SILLA DE RODES I 6 SEIENTS PER A ACOMPANYANTS.

Les persones amb discapacitat física que utilitzen cadira de rodes i els seus acompanyants gaudeixen d'un espai reservat al pati de butaques.

Les persones amb mobilitat reduïda podran accedir a la sala a través de les porta principal de l'auditori situada en Av. Masnou, una vegada a la sala se'ls habilitarà un espai en la mateixa perquè puguen gaudir de l'espectacle.

 

En el moment d'adquirir la seua localitat és recomanable comunicar-lo al personal de taquilla amb la finalitat de garantir la seua comoditat. Telèfon: (+34) 965 839 123 - E-mail: infocultura@ajcalp.es

 

Dades tècniques de la sala


Aforament màxim: 545 localitats

  • Amfiteatre (1a planta): 97
  • Pati de butaques: 436 localitats més sis espais reservats per a persones amb discapacitat en cadira de rodes i sis localitats per a les seues acompanyants

Mesures de l'escenari:

  • Ample de boca: 1360
  • Fons des de boca: 1250
  • Altura de boca: 470
  • Altura des de l'escenari: 470

 

Imatges i Plans de la Sala (tècnics i de butaques)