Valencià
VII Certamen Nacional Teatre
Amateur Antonio Ferrer “El Carter” Calp
Representacions: 11, 18 i 25 de maig a les 21h Clausura: 1 de juny a les 21h Auditori. Casa de Cultura Jaume Pastor i Fluixà
Filharmònica de cambra
de Colònia
Dilluns 23 de juliol. 21h.
Auditori
Música
Ballet
Cinema
Exposicions

EL FANTÁSTICO VIAJE DE JONÁS EL ESPERMATOZOIDE

Fecha: 
dissabte, 19 Agost, 2017 - 20:30
Ubicación: 
Auditori - Casa de Cultura
Info Entrada: 
3€ (General)
Info Taquilla: 
1h abans de la funció
Más Información: 

 

El Espejo Negro presenta “El fantástico viaje de Jonás el espermatozoide” d'Ángel Calvente, premi Max al millor espectacle infantil 2012. Premi Fetén 2011 i premi teatre andalús al millor espectacle infantil 2014, especle recomanat per la xarxa espanyola de teatres, auditoris i circuits i festivals de titularitat pública.

 

Per a públic familiar i xiquets a partir de 7 anys.

 

Argument:

 

Aquesta és la història de Jonás, un diminut i xicotet espermatozoide que es negava a concursar en la gran carrera de la fecundació. Preferia dormir i fer el gos plàcidament a l'interior del testicle on vivia. Però el temps s'acabava, i el nostre persós i dormilec espermatozoide havia d'emprendre el viatge més fantàstic i al·lucinant de tota la seua vida. Un viatge sense tornada, ple de perills i aventures, a la recerca de l'òvul perdut. Ho aconseguirà?

 

“El fantàstic viatge de Jonás l'espermatozoide és un nou cas de meravella escènica... Resulta admirable com, en aquesta època d'absoluta saturació d'estímuls, El Espejo Negro aconsegueix no solament deixar perplex al públic, sinó també fer riure, plorar, cantar i ballar. Tot des d'un escenari. Alguna cosa hi ha en el seu art dels vells il·lusionistes d'antany... certament el final de Jonás constitueix un dels moments més feliços i bells dels vistos en un teatre des de fa molt, molt temps...” (Pablo Bujalance. Málaga Hoy).

 

"Una tècnica precisa, una història bella i molt amb el qual riure, tant xiquets com adults, desenllacen la trama d'una obra dramàtica preciosa per als nous espectadors…”(Paco Inestrosa. L'opinió de Màlaga)

 

El Espejo Negro des del seu naixement en 1989 fins a hui ha aconseguit una vintena de guardons per les seues diferents produccions, com el Premi Max 2009 per "Un piojo llamado Matías" al Millor Espectacle Infantil i el Premi Fetén 2011 per "El fantástico viaje de Jonás el espermatozoide". 

 

 

Dades tècniques:

 

  • Autor: Ángel Calvente

  • Direcció: Ángel Calvente

  • Intèrprets: Noé Lifona, David García i Susana Almahano

  • Escenografia: Ángel Calvente

  • Vestuari: Carmen Ledesma

  • Música: Antonio Meliveo / Varios

  • lI·luminació: Antonio Regalado / Ángel Calvente

  • Durada: 1 hora​​

 

 

Organiza: 
Regidoria de Cultura
Categoría: 
Valencià