Música
Ballet
Cinema
Exposicions

Teatre Odèon

Sala equipada per a la realització d'activitats artístiques, culturals i socials.

 

Situació


Adreça: Av. de Masnou 1 | 03710 Calp (Alacant)

Coordenades: 38°38'34"N   0°2'37"EVeure Auditori en un mapa més gran

 

Horari d'Oficina


De dilluns a divendres de 8:30h. a 14:00h.

Telèfon: (+34) 965 839 123 (+34) 965 839 123

E-mail de contacte: cultura@ajcalp.es

 

Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública


  

Red Española de Teatros

 

L'Auditori de Calp és un espai associat a La Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública.

La Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública és una associació cultural sense ànim de lucre constituïda al febrer de l'any 2000, en conveni de Col·laboració amb l'INAEM (Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música), Ministeri d'Educació Cultura i Esports.

Actualment la Xarxa Espanyola de Teatres compta amb 131 associats. Es tracta d'espais d'exhibició d'arts escèniques de titularitat pública de tot el territori nacional. En la xifra s'inclouen els principals teatres i auditoris del país, a més de 14 xarxes i circuits d'arts escèniques de les comunitats autònomes i provincials que a la seua vegada aglutinen els seus espais culturals, amb la qual cosa la Xarxa reuneix més de 450 espais d'exhibició públics.  

www.redescena.net

 

Horari de taquilla i venda d'entrades


Informació general

 

Els dies de funció, la taquilla estarà oberta una hora i mitja abans de la representació i es podrà arreplegar o comprar les entrades fins a l'hora de començament de l'espectacle. Així mateix en la informació detallada de cada activitat d'aquesta pàgina web existeix un enllaç individual de venda d'entrades per a la seua adquisició. Per a més informació sobre els horaris dels diferents esdeveniments:   infocultura@ajcalp.es  , Teléfon : 965839123

 

Les portes de l'auditori s'obriran al públic 30 minuts abans del començament de la representació.

 

Una vegada començada no es permet l'accés a la sala, excepte en els descansos o intermedi.

 

Accés de menors a la sala:  

 

En tots els casos els menors d'edat han d'estar acompanyats d'un adult i disposar de la seua localitat per a accedir a la sala. Per normativa d'evacuació, cada localitat es correspon amb una butaca i un assistent, amb independència de la seua edat.

 

Canals de venda


A través de la web: www.instanticket.es , a través del mòbil o  del telèfon: 902 44 43 00 podràs imprimir-les les entrades a casa o arreplegar-les en la taquilla de l'Auditori o en el caixer automàtic / dispensador de retirada d'entrades en les sucursals del Banc Sabadell.

En alguns casos el programa pot ser organitzat per una institució externa, per la qual cosa preguem consulte si existeixen altres punts de venda d'entrades.

 

Accessibilitat


 

Les persones amb discapacitat física que utilitzen cadira de rodes i els seus acompanyants gaudeixen d'un espai reservat en el pati de butaques.

Les persones amb mobilitat reduïda podran accedir a la sala a través de la porta principal de l'auditori situada en Av. Masnou. Una vegada en la sala se'ls habilitarà un espai perquè puguen gaudir de l'espectacle. En el moment d'adquirir la seua localitat és recomanable comunicar-ho al personal de taquilla amb la finalitat de garantir la seua comoditat. Telèfon: 96 583 91 23 - E-mail: infocultura@ajcalp.es

 

Dades tècniques de la sala


Aforament màxim 658 localitat

 

Imatges i Plànols de la Sala (tècnics i de butaques)


 

AdjuntMida
PDF icon Plànol butaques Teatre Odèon1.07 MB